Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Angeren?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260

Ik ben Julie Janssen, moeder van twee kinderen onder de 4 jaar en gastouder bij Umang. Umang is een kleinschalige natuurlijke gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Angeren.
Ik heb jarenlang fulltime met jonge kinderen en gezinnen gewerkt als orthopedagoog / GZ- psycholoog, maar toen ik moeder werd ontstond de behoefte om meer thuis te kunnen zijn. Zo is het idee geboren om gastouderopvang te gaan bieden.

Bij Umang wordt uitgegaan van intrinsieke motivatie en de natuurlijke drang van alle kinderen tot autonomie: het zelf willen doen. In verbinding en vanuit vertrouwen kinderen laten ontdekken en groeien, en het kind volgen in zijn/haar behoeften (zonder grenzeloos te zijn!), zijn belangrijke uitgangspunten in deze opvang. Alleen laten huilen als onderdeel van slaaptraining is een absolute ‘no-go’: nabijheid blijven bieden bij emoties vind ik erg belangrijk. Indien gewenst en mogelijk worden kinderen gedragen in een doek of draagzak, wordt borst- of kunstvoeding op verzoek aangeboden, gebruik gemaakt van Rapley of Kleintjes methode en wordt er veel buiten gespeeld.
Meer informatie? Kijk dan hier op Instagram

LRK nr. 285722438

 

 
Mijn naam is Xandri Puplichuizen.
Samen met mijn man Rob en kinderen Ilse (2004) en Thijs (2006) wonen we buiten het dorp Angeren op een kleine boerderij met heel veel dieren.
Met veel plezier ben ik werkzaam via Kid@home sinds 2008 en werk op maandag,dinsdag en donderdag. Voor kinderen vanaf 3 maanden probeer ik een fijne, liefdevolle en flexibele opvang te zijn, waar ze graag naar toe gaan. 

Onze dagen hebben een vast ritme wat vooral voor de kleinere kinderen fijn is, zo weten ze waar ze aan toe zijn. Ik ben graag samen met de kinderen bezig zoals boekjes lezen, knutselen en samen koekjes, taart en brood bakken, maar we gaan er ook graag op uit met de bakfiets, naar de Rijn, bibliotheek en polder om te picknicken.
De jongste kinderen hebben allemaal een eigen kamertje om te slapen en buiten hebben we een groot erf waar naar hartenlust gespeeld kan worden.

Heeft u interesse, neem dan even via de mail contact met mij op. 

LRK nr. 153616684Marleen Emmerzaal

Rietkampseweg, Angeren

LRK nr. 283836143

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram