Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Huissen?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Lieve, enthousiaste en zorgzame gastouder met ruim 14 jaar ervaring!!!
Bent u opzoek naar een lieve, enthousiaste en zorgzame gastouder met veel ervaring. Dan bent bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Suzan Daams en ik ben 37 jaar oud. Ik heb twee dochters van 10 en 6 jaar oud.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Werken met kinderen vind ik geweldig, elk kind is anders en die uitdaging vind ik zo leuk! Daarom ben ik gastouder geworden in december 2013 in de nieuwbouwwijk Loovelden (Koningsboulevard). Ik bied opvang aan kinderen van de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00.

Ik bied activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, spelletjes en buitenspelen en ik ga als mogelijk is naar de kinderboerderij, het bos, speeltuin hulhuizen. En soms naar een speelhal.
Bij mij thuis kunnen de kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen.
Een plek waar een kind zich thuis voelt!

Veel liefs Suzan

LRK nr. 204774949

 

Mijn naam is Maureen van den Heuvel en samen met mijn man Tim en zoontje Guus, woon ik in een kindvriendelijke wijk dicht bij het centrum van Huissen. Ik ben erg enthousiast en positief ingesteld. Ik streef ernaar om een veilige omgeving voor uw kind te creëren, waarbij er veel gelachen, gespeeld maar ook geleerd kan worden. 

Ik heb de opleidingen sociaal pedagogisch werker (SPW) niveau 3 en maatschappelijke zorg (MZ) niveau 4 afgerond. Nadien heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt op een kinderdagverblijf voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking, waarbij zorg vooral gericht was op de persoonlijke ontwikkeling. 

Ik heb besloten om als gastouder te gaan beginnen. De gastouderopvang bevindt zich in een aparte ruimte aan ons woonhuis, voor de kinderen zijn er aparte slaapkamers en is er een ruime afgesloten tuin aanwezig waar de kinderen lekker kunnen spelen. Belangrijk uitgangspunt van gastouderopvang 't Huukske is dat kinderen vooral kind kunnen zijn! 
 

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn site: 
Gastouderhethuukske.nl  

Groetjes Maureen

LRK nr. 213811388   

 


Mijn naam is
Frederique Kamminga en samen met mijn man Bart en onze dochter Juline, woon ik op de Bloemstraat in Huissen.

Sinds Oktober 2016 ben ik officieel gastouder. Na 8 jaar met kinderen te hebben gewerkt op kinderdagverblijven en basisscholen heb ik ervoor gekozen om voor mijzelf te beginnen. Voor de opvang is er een aparte ruimte in ons huis. Ook zijn er meerdere slaapkamers aanwezig en is er een afgesloten tuin, zodat we lekker buiten kunnen spelen. Ik werk van maandag tot donderdag en vang kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar oud.

Kinderen zijn mijn passie! Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en verdient het om zichzelf te kunnen zijn!
Liedjes zingen, knutselen, voorlezen, dansen, buiten spelen, een uitstapje met de bolderkar naar de dieren in het slingerbos, dat zijn de dingen die ik graag met de kinderen doe.

Neem eens een kijkje op de pagina van Gastouderopvang de Roos! 

 

LRK nr. 105402655 

 


Mijn naam is Mijke Kraaijvanger en ik woon op de Endepoel (zilverkamp) in Huissen.
Ik woon hier samen met mijn vriend Erik, onze twee dochters (2007 en 2010), onze rode kater en twee konijnen.

Sinds oktober 2010 werk ik met veel plezier als gastouder.
Ik vang kinderen op in alle leeftijden (0 tot 12 jaar)
Dit doe ik op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 - 17.30 uur

Ik vind het leuk om allerlei dingen te doen met de kinderen, maar het belangrijkst vind ik dat ze hun eigen gang kunnen gaan. Spelen met het speelgoed wat voorhanden is, knutselen, lezen, dansen. 
Er is heel veel mogelijk.
Ook hebben wij een heerlijke, omheinde, tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.

LRK nr. 203641899


Mijn naam is Chantal Polcyn en ik woon op de Van Voorstraat in Huissen. 
Ik heb zelf 2 kinderen van 12 en 5 jaar oud. Ik ben een geregistreerde en ervaren gastouder en doe dit werk al bijna 5 jaar met erg veel plezier.

Ik heb oppas kindjes van 3 maanden tot 10 jaar en heb ook voor al deze leeftijden speelgoed en spellen. Alles kan: een boekje lezen of knutselen of gezellig een spelletje doen. Ik heb ook een bakfiets waar ik veel mee weg ga naar de kinderboerderij, of we gaan lekker spelen in het slingerbos. 

LRK nr. 759563019

 


Mijn naam is 
Marethea van de Ree. Ik ben getrouwd met Gerard van de Ree en woon op de Warmoezerij 21 te Huissen. Wij hebben 3 volwassen kinderen die op zichzelf wonen.
Wij wonen in een vrijstaand huis met grote gesloten tuin, waar voldoende ruimte voor de kinderen is.
Ieder kindje kan slapen op een aparte kamer met vast bedje. 

Ik ben sinds 2008 geregistreerd gastouder onder de naam “De Speelplek” maar heb al 26 jaar ervaring als oppasmoeder. Het is mijn passie om met kinderen van 0 t/m 4 jaar bezig te zijn en ze te helpen om de wereld te verkennen. Het is geweldig om te zien wat ze ook van elkaar kunnen leren. Rust Reinheid en Regelmaat zijn steekwoorden die belangrijk zijn voor kinderen en daarom heb ik geen voor/na schoolse opvang zodat het rustiger is voor de kleintjes. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, eendjes te voeren, naar de speeltuin te gaan of lekker in onze tuin te spelen. In de tuin hebben we een speeltoestel, zandbak, speelhuisje en genoeg fietsjes, auto’s, stepjes e.d. om mee te spelen. Als het een dat niet zo mooi weer is dan gaan we knutselen, lezen en dansen op muziek. Er is natuurlijk ook voor iedereen genoeg speelgoed. 

De opvang is op de maandag, dinsdag en donderdag.
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met gastouderbureau Kid@home. 

LRK nr. 142117584


Hallo mijn naam is
Anke Rikken, samen met mijn vriend en 2 zoontjes wonen wij in Huissen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Loovelden.

De afgelopen 13 jaar heb ik met veel plezier als Pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt. Ik ben in het bezit van een diploma SPW4 diploma en een certificaat kinderEHBO.
Omdat ik het moederschap en gastouder een mooie combinatie vind, startte ik in januari 2015 met Ons Huuske Gastouderopvang Huissen. 

Ons Huuske Gastouderopvang Huissen vangt kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar in een veilige, vertrouwde en huislijke omgeving.
Door de kleinschaligheid krijgt uw kind de aandacht die hij of zij nodig heeft.
De activiteiten die ik de kinderen aanbied worden aangepast aan de behoefte van uw kind. Buitenspelen, naar de kinderboerderij gaan, knutselen of puzzelen.

Bij ons Huuske is het allemaal mogelijk!

LRK nr. 438122392


Mijn naam is Ati Smilda en ik woon op de Hoogland in Huissen, in een gezellige woning met uitdagende rommeltuin in de groene wijk Zilverkamp. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen, die allemaal al het huis uit zijn.

Ik heb werkervaring als peuterleidster, maar ook als gastouder-aan-huis bij Kid@home en als pedagogisch medewerkster in de reguliere kinderopvang. Het peuterwerk en de dagopvang hebben mij altijd het meest aangesproken en ik werk het liefst zo kleinschalig mogelijk, om de kinderen mijn volle tijd en aandacht te kunnen geven. Als gastouder ligt mijn doelgroep voornamelijk bij de baby’s, peuters en kleuters.

Ik vind het erg leuk om samen met de kinderen creatieve activiteiten te doen, zoals knutselen en schilderen of om met zingen, beweging en muziek bezig te zijn. Ook vertellen en voorlezen doe ik graag. Verder probeer ik om elke dag even met de kinderen naar buiten te gaan. Buitenspelen, wandelen of een uitstapje maken horen erbij! Koken en tuinieren vind ik ook leuk om de kinderen aan te bieden en ik houd ervan om educatief bezig te zijn, als de gelegenheid zich voordoet. Maar er is ook meer dan voldoende gelegenheid tot vrij spel met al het leuke speelgoed, de spelletjes en fantasiematerialen die ik in huis heb!

Maak gerust een keer een afspraak om te komen kijken of stuur een mailtje voor meer informatie.

LRK nr. 565875796Hallo! Mijn naam is Ellen van der Wolf en ik woon in Huissen op de Warmoezerij in de wijk Hofmeesterij. Ik ben getrouwd en wij hebben een zoon en een dochter die op zichzelf wonen.

Ik ben in 1998 begonnen als gastouder. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Als ik ze 's morgens met 'n lach binnen zie komen, dan kan mijn dag niet meer stuk. Samen maken wij er een gezellige dag van. Wij gaan leuke dingen doen zoals zingen, dansen, lezen en lekker knutselen. Als het even kan gaan wij ook buiten spelen in de tuin met alle fietsjes, stepjes, poppenwagen-tjes en nog veel meer. Dan maken ze 'n heel parcours door de hele tuin en hebben veel plezier.

Ons huis is voorzien van een aparte speelkamer (met sanitair en keuken) waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Er ontbreekt hen aan niets. De ouders kunnen met 'n gerust gevoel naar hun werk gaan! Speelgoed is er voor alle leeftijden. Het geeft mij energie om de kinderen te zien opgroeien en te merken dat ze zich thuis voelen. Ik heb oppaskindjes in alle leeftijden (van 0 tot 12). De kinderen slapen boven op een eigen kamer, zodat ze elkaar niet wakker houden en zo hun volledige rust krijgen.

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Kid@home.

LRK nr. 165223984 

 


Chinzi Joosten

Van Kleefstraat, Huissen

Meer informatie

  LRK nr. 89362224Mariusz Polcyn

Van Voorstraat, Huissen

  LRK nr. 768448049

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram