Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

De Ontdekplek 

De Ontdekplek is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een groep van 10 kinderen en 2 pedagogisch professionals.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!


Ontdek de Ontdekplek
Een plek waarbij kinderen zichzelf en de wereld om zich heen leren ontdekken. Deze opvang is ontstaan door de unieke samenwerking met RijnWaal Zorggroep. De Ontdekplek is huiselijk en bestaat uit een woonkamer, speelkamer, slaapkamer en beschikt over een fantastische binnentuin.  
Kinderopvang met aandacht, waar kinderen zich kunnen ontwikkelen tot mooie mensen!


Hallo, mijn naam is Melissa Meurs. Samen met mijn vriend Ivo, twee kinderen; Loyd en Dyada woon ik in Haalderen. Eerst heb ik 5 jaar gewerkt als Gastouder bij Kid@home. Na mijn zwangerschap van Loyd ben ik gaan werken in de kinderopvang. Vanaf september 2023 werk ik bij De Ontdekplek, zoals de naam het al zegt, ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, ieder kind is uniek.

Hallo, mijn naam is Wendy en sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb verschillende dingen gedaan, van invalkracht tot gastouder tot pedagogisch medewerker op een vaste (baby)groep. Sinds september 2023 werk ik op De Ontdekplek. Het is de perfecte combinatie tussen het kleinschalige van de gastouder en de gemakken van de kinderopvang. Met de leeftijden van 0 tot 4 heb je een leuke variatie in knuffelen met baby’s en leuke gesprekjes met de peuters.
Thuis woon ik samen met mijn man Niels en twee kinderen Sam en Saar, we hebben ook twee honden genaamd Fay en Charlie. Met het gezin en de honden wandelen is dan ook een leuke bezigheid lekker in de bossen rondstruinen vinden we fijn om te doen.
Tot snel op de Ontdekplek.
Liefs, Wendy.

Hoi allemaal, mijn naam is Christel Hendriks, ik woon in Bemmel samen met mijn partner, 3 kinderen en onze hond.
Met veel plezier werk ik vanaf oktober 2023 bij De Ontdekplek voor 2 dagen per week. Deze kleinschalige vorm van kinderopvang bevalt mij heel erg goed!
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik hou van lekker eten, gezelligheid, lezen en ga graag op vakantie naar de zon.
Hopelijk tot snel!
Groetjes Christel

Hoi, mijn naam is Elke Verschoor. Samenwonend met mijn vriend Geoffrey en trotse moeder van 2 zoontjes genaamd Jaxx en Lev. Wij hebben een huisdier (poes) genaamd Dotje, mijn paard Akira is helaas niet als huisdier te houden en staat gestald in Haalderen.
Tijdens mijn opleiding Pedagogisch Werker heb ik d.m.v. stages veel ervaring op gedaan in de kinderopvang leeftijd 0 t/m 4 jaar. In 2012 behaalde ik mijn diploma, ik heb toen kort voor een uitzendbureau gewerkt en ben ik vervolgens in dienst getreden bij een grote kinderopvang organisatie, waar ik werkzaam was bij een BSO (4 t/m 12 jaar). Mijn voorkeur is vrijwel altijd uit gegaan naar de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Het verzorgen en knuffelen met baby's, de interactie met peuters en daarnaast het volgen van de ontwikkelingen, heeft altijd mijn aandacht getrokken. Toen ik de kans kreeg om te gaan werken voor een kleinschalige opvang met een leeftijd van 0 t/m 4 jaar, heb ik dit met beide armen aangenomen en nog geen moment spijt van gehad!

Hoe werken wij?

Pedagogisch werkplan
Hierin staat hoe de pedagogische visie en doelstellingen in praktijk worden vormgegeven.

Beleidsplan Veiligheid en gezondheid
Specifiek plan op gebied van veiligheid en gezondheid

Algemene voorwaarden

Landelijk Registratie Kinderopvang
De Ontdekplek is goedgekeurd door VGGM (Veiligheids- en Gezondheidsregio GelderlandMidden)  en staat geregistreerd onder LRK nr. 191533269.
Op deze link is ook het Inspectierapport te vinden.Praktische informatie

De Ontdekplek is gevestigd in Liduina, GoudenAppel 120, Bemmel.

Openingstijden:
maandag       van 6.30 tot 17.30 uur.
dinsdag         van 6.30 tot 17.30 uur.
woensdag     van 6.30 tot 17.30 uur.
donderdag    van 6.30 tot 17.30 uur.
vrijdag           van 6.30 tot 17.30 uur.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op met  Margreet van Osch of stuur een Whatsapp berichtje naar (06) 14898156 en vraag naar een rondleiding! 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram